نایب رییس سندیکای صنعت برق ایران گفت: تعریف پیمانهای پولی جدید با کشورهای همسایه یکی از ابزارهای مهم در تحقق جهش تولید است.
«پیام باقری» در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: تعریف پیمانهای پولی و حل کردن مسائل روابط کارگزاری با بانکهای کشورهای همسایه یکی از مسائل مهم در تحقق جهش تولید به حساب میآید.
وی ادامه داد: ایران یکی از کشورهایی است که با تعداد زیادی از کشورها همسایه است و به این ترتیب به بازار یک هزار میلیاردی کشورهای همسایه دسترسی دارد.
باقری افزود: بازار ۴۰۰ میلیارد دلاری اورآسیا نیز یکی از فرصتهای در اختیار کشورمان به خصوص در صنعت برق است؛ بنابراین حل مسایل مربوط به نقل و انتقالات ارزی میتواند به جهش تولید در صنعت برق که صنعتی دانش بنیان است کمک کند.
نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران بر تسهیل سازوکارهای صادراتی به عنوان یکی دیگر از راهکارهای مهم در جهت تحقق جهش تولید تاکید کرد.
وی گفت: حذف قوانین دست و پا گیر در صادرات، اختصاص بسته های حمایتی برای صادر کنندگان و رفع موانع بانکی مهم ترین اقدام ها برای تسهیل صادرات محسوب می شود.
باقری ادامه داد: اکنون تقاضای زیادی در اطراف کشورمان وجود دارد که با تحریک این تقاضا ها و تسهیل صادرات میتوان به تحقق جهش تولید کمک فراوان کرد.
نایب رییس سندیکای صنعت برق ایران افزود: تعریف تعرفههای ترجیهی جدید و نیز حذف برخی تعرفههای غیر ضرور نیز از راهکارهای موثر در جهت تسهیل صادرات و به دنبال آن جهش تولید است.
وی حذف قوانین دست و پاگیر پیش پای تولیدکنندگان را از دیگر عوامل موثر در جهش تولید برشمرد.
باقری گفت: قانونگذار باید در این زمینه وارد شده و بسترهای لازم را در نظر بگیرد و به خصوص برای حذف قوانینی که برخی مواقع موازی هستند اقدام کند.
نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: نمایندگان جدیدی که وارد مجلس میشوند باید به این نکته توجه داشته باشند که برای تحقق جهش تولید قوانین زاید و دست و پاگیر را حذف کنند.
وی گفت: حمایت از تولید کننده با حذف قوانین و دستورالعمل های غیر حمایتی جهش تولید را محقق میکند.