بیست و هشتمین جلسه هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران ششم شهریور سال جاری با حضور اعضای هیات مدیره به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در ابتدای جلسه دبیر سندیکا گزارشی از اهم اقدامات صورت گرفته و جلسات مشترک سندیکا با نهادهای ذیربط ارائه کرد. جلسه با دکتر طاهری رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی و هماهنگی برای میزبانی از وزیر نیرو در کمیسیون مذکور، برنامهریزی برای برگزاری 12 دوره آموزشی و تنظیم تقویم این دورهها تا پایان سال جاری، جلسه با مرکز پژوهشهای مجلس درباره بررسی وضعیت توان تجهیزات ساخت داخل در صنعت برق، حضور در اولین جلسه دبیرخانه قرارگاه دانشبنیان وزارت نیرو، پیگیری تشکیل اولین جلسه کارگروه مشترک صادراتی بین سندیکا و وزارت نیرو، جلسه با معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی و رایزنی با وی برای تشکیل جلسه درخصوص تشکیل اتاق دائمی گفتگو بین سندیکا و وزارت نیرو از موارد مورد اشاره دبیر سندیکا بود.
هیات مدیره در این جلسه میزبان آقایان دکترین محمد اصولیان، مسعود ربیعه و بهروز دری از کلینیک خدمات تخصصی مدیریت دانشگاه شهید بهشتی بود و در خصوص فعالیتهای این مرکز بحث و تبادل نظر شد. در این جلسه تاکید شد که کسری سرمایهگذاری متناسب با رشد مصرف و تامین منابع مالی همیشه یکی از پاشنه آشیلهای صنعت برق بوده است لذا نمایندگان کلینیک مدیریت دانشگاه شهید بهشتی ارائه خدمات مالی به کلیه شرکتهای عضو سندیکا در حوزه مشاوره، عارضهیابی و حل مساله (انجام پروژه) در دو سطح شرکتی و صنعت تامین مالی بلند مدت (مبتنی بر طراحی اوراق بدهی، ایجاد صندوقهای اختصاصی)، وصول مطالبات (فروش مطالبات در قالب اوراق خرید دین توسط دولت) را به عنوان خدمات قابل ارائه این مرکز به اعضای سندیکا مطرح کردند. مقرر شد جلسهای با کمیسیون مالی، بانکی و سرمایهگذاری سندیکا با نمایندگان کلینیک خدمات تخصصی مدیریت دانشگاه شهید بهشتی برگزار و در خصوص تهیه پیشنویس انعقاد تفاهمنامه با کلینیک مذکور تبادل نظر شود.
در ادامه تصریح شد که امروز مشکلات صنعت برق عیان است و ناترازی بین دخل و خرج صنعت برق، ابرچالش این صنعت است و شرکتهای عضو سندیکا 70 هزار میلیارد تومان مطالبات سنواتی دارند که بر مسائل فنی آنها سایه انداخته است و اگر حل نشود تبعات سنگینی برای صنعت برق خواهد داشت لذا تاکید شد سندیکا با انجام اولویتبندی برای حل مشکلات مالی اعضا از ایدههای دانشگاهی استفاده کرده و ارتباط قویتری با دانشگاه برقرار کند تا حاصل این ارتباط به گرهگشایی از مشکلات اعضا منجر شود.
در بخش بعدی جلسه بررسی آییننامه نحوه تشکیل و اداره شورای سیاستگذاری نشریه ستبران در دستور کار گرفت و برخی از بندهای آن طبق نظر اعضا تغییر پیدا کرد. بنا شد در تمام بندهایی که اسم شورا قید شده عبارت «شورای سیاستگذاری ستبران» به صورت کامل به کار برده شود. بند مربوط به تعداد اعضای شورا اصلاح و بنا شد عدد 13 از آن حذف شود. در بند 5 این آییننامه از اعضای مشورتی شورا نام برده شده بود که مقرر شد کلمه «مشورتی» حذف گردد. همچنین در خصوص انتخاب نمایندگان کمیسیونهای تخصصی در این شورا مقرر شد هر کمیسیون به انتخاب خود نمایندهای را جهت حضور در شورا معرفی کند. در این جلسه همچنین آییننامه کمیسیونها در خصوص تعداد اعضای هیات مدیره در هیات رئیسه هر کمیسیون تصویب و با توجه به شرط فرد بودن تعداد، بنا شد زمانی که در فرایند رایگیری در کمیسیونهای عمومی آرا مساوی باشد، رای رئیس کمیسیون رای ممتازه در نظر گرفته شود.