کوروش خانی مدیرکارخانه شرکت آلوم کابل کاوه درباره مشکلات و چالشهای واحد تولیدی شان گفت: عدم عرضه شمش در بورس مهمترین مشکل ما به عنوان یک تولیدکننده است که هزینههای تولید ما را به شدت افزایش داده است.
کوروش خانی مدیرکارخانه و قسمت تولید شرکت آلوم کابل کاوه در گفتگو با روابط عمومی سندیکا درباره مشکلات و چالشهای واحد تولیدی شان گفت: عدم عرضه شمش در بورس مهمترین مشکل ما به عنوان یک تولیدکننده است که هزینههای تولید ما را به شدت افزایش داده است.
او با بیان اینکه پیش از این سهمیهای برای شمش مورد نیاز شرکت آلوم کابل کاوه در بورس در نظر گرفته شده بود، ادامه داد: ما در گذشته حدود ۵۰ درصد از نیاز خود را به صورت شمش تهیه میکردیم، اما متاسفانه به دلیل یک سری قوانین نه چندان کارآمد، این سهمیه امروز قطع شده است. البته پیگیر این هستیم که بتوانیم مجددا این سهمیه را دریافت کرده و از این فرصت استفاده کنیم.
به گفته مدیرکارخانه و قسمت تولید شرکت آلوم کابل کاوه، عدم اختصاص شمش، ۵ الی ۱۰ درصد هزینههای تمام شده این واحد صنعتی را افزایش داده است.
این فعال صنعتی در ادامه سخنان خود به چالش موجود در زمینه گشایش ال سی و ال سیهای بین بانکی هم اشاره کرد و افزود: اگر امکان گشایش ال سی وجود داشت، میتوانستیم به جای خریدهای نقدی، به صورت اعتباری خرید کنیم و به نوعی از اعتبارات بانکی در این خصوص استفاده کنیم. ما امروز تحت فشار مشکلاتی نظیر کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه و مباحث مربوط به نیروی انسانی، تنها با ۵۰ درصد ظرفیت مشغول به کار هستیم در حالی که ظرفیت اسمی ما چیزی حدود ۶۰۰ تن در ماه است.
او تصریح کرد: جدای از افزایش قیمت محصولات و نرخ تورم در کشور، نبود انرژی هزینه سنگینی را به واحدهای صنعتی وارد میکند. به عنوان مثال در تابستان امسال ۲ روز در هفته برق واحدهای صنعتی را قطع میکردند و این مساله خطوط تولید را با چالش مواجه کرده بود. متاسفانه باید بگویم برخلاف همه جای دنیا بار تامین برق بخش خانگی به دوش صنایع گذاشته شد.
خانی در بخش دیگری از سخنان خود بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق را فرصتی برای شناسایی بازارها و مشتریان جدید دانست و گفت: شرکت ما در این دوره از نمایشگاه ارتباط خوبی با مشتریان قدیمی داشته و با مشتریان جدید نیز وارد مذاکره شد.