برگزیدگان چهارمین دوره امین‌الضرب را بشناسید

چهارمین دوره مراسم امین‌الضرب به مناسبت 136 سالگی اتاق بازرگانی تهران در تالار وحدت برگزار شد و 11 تن از کارآفرینان و فعالان اقتصادی مورد تقدیر قرار گرفتند.
برگزیدگان چهارمین دوره امین‌الضرب را بشناسید
تاریخ : ۱۳۹۸/۱۰/۲۳
بیست و سومین روز از دی ماه 1398، تالار وحدت تهران به رسم سنت چهار ساله گذشته میزبان فعالان بخش خصوصی بود. اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران که از دی ماه سال 1395 مراسمی با عنوان «امین‌الضرب» با اشاره به نام حاج محمدحسین کمپانی، امین دارالضرب، فعال اقتصادی دوره قاجار و بنیانگذار اتاق بازرگانی تهران، برگزار می‌کند، امسال نیز چهارمین دوره این مراسم را در تقدیر و تجلیل از کارآفرینان، پیشکسوتان صنعت، محققان و پژوهشگران اقتصادی و جوانان نوآفرین برپا کرد.

در این مراسم هشت نشان و تندیس امین‌الضرب به چهره‌‌های اقتصادی که از سوی هیات داوران برگزیده شده بودند اهدا شد (یک نشان به‌طور مشترک). این مراسم که پایه‌گذاری آن از سوی اتاق بازرگانی تهران صورت گرفته، جشنواره‌ای از سوی بخش خصوصی برای تقدیر از چهره‌های فعال بخش خصوصی است.

در چهارمین دوره مراسم اعطای نشان و تندیس امین‌الضرب در دی ماه 1398، تندیس امین‌الضرب به همراه لوح و نشان به دو کارآفرین برتر کشور رسید. داود عابدی آملی، بنیانگذار گروه صنعتی تاژ، و علی سالک نجات، بنیانگذار گروه صنعتی نجاتی (آناتا) دو برنده اصلی این مراسم بودند. هیات داوران این دو فعال اقتصادی را به واسطه سال‌ها فعالیت سالم و مولد اقتصادی، اشتغال‌آفرینی، تولید و صادرات، مشارکت در تشکل‌های بخش خصوصی و ایفای مسئولیت اجتماعی به عنوان «کارآفرینان برتر کشور» و شایسته دریافت لوح، نشان و تندیس امین‌الضرب شناسایی و معرفی کرد.

هیات داوران هم‌چنین سه لوح و نشان امین‌الضرب را به نشانه تقدیر از فعالیت‌های مولد اقتصادی به سه چهره دیگر اختصاص داد. نصراله ایزدپناه، موسس گروه صنعتی استیل البرز، مهدی خان‌محمدی، بنیانگذار گروه صنعتی نان سحر و برادران نوربخش (شمس‌الدین و نورالدین) بنیانگذار گروه دامداران در این مراسم لوح و نشان امین‌الضرب دریافت کردند و مورد تقدیر و تجلیل اتاق تهران و فعالان بخش خصوصی قرار گرفتند.

در حوزه استارت‌آپ‌ها نیز میلاد منشی‌پور، از بنیانگذاران شرکت تب‌سی، با دریافت لوح و نشان امین‌الضرب مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت.

برابر هر ساله اتاق بازرگانی تهران و هیات داوران این جشنواره، به فعالیت‌های مطالعاتی، علمی و فرهنگی مرتبط با توسعه و ترویج اقتصاد آزاد رقابتی و محوریت بخش خصوصی، به چهره‌هایی که خدمات ارزنده‌ای به کشور، به‌ویژه جامعه اقتصادی، داشته‌اند، توجه کرده و چهره‌هایی از این حوزه را نیز برگزیده و شایسته تقدیر و نشان امین‌الضرب دانستند.

علینقی مشایخی، اقتصاددان و از بنیانگذاران دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف و موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی (موسسه نیاوران) نخستین چهره‌ای بود که مورد تقدیر قرار گرفت و لوح و نشان امین‌الضرب به این چهره علمی اهدا شد.

سهیلا ترابی فارسانی نیز پژوهشگری بود که اتاق تهران با اهدای لوح و نشان امین‌الضرب از طرف بخش خصوصی مورد تقدیر قرار گرفت.

*کارآفرینان برتر و برندگان لوح، نشان و تندیس امین‌الضرب:

۱-داود عابدی آملی، بنیانگذار گروه صنعتی تاژ

۲-علی سالک نجات، بنیانگذار گروه صنعتی نجاتی (آناتا)

*برگزیدگان و دریافت‌کنندگان لوح و نشان امین‌الضرب:

۳-آقایان شمس‌الدین و نورالدین نوربخش، بنیانگذاران گروه دامداران

۴-نصراله ایزدپناه، موسس گروه صنعتی استیل‌البرز

۵- مهدی خان‌محمدی، بنیانگذار گروه صنعتی نان ‌سحر

۶- میلاد منشی‌پور، از بنیانگذاران شرکت تپ‌سی

۸- علینقی مشایخی، اقتصاددان و از موسسان دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف

۹- سهیلا ترابی ‌فارسانی، پژوهشگر‌ اقتصاد
امتیاز دهید :


ارسال نظر
captcha
ارسال نظر
captcha
ارسال نظر

فصلنامه ستبران

آرشیو

طراحی سایت از پارسیان مهر

© تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به سندیکای صنعت برق ایران است.