شاهین جوانمردی، قائم مقام و نائب رئیس هیات مدیره شرکت فناپ تک با کسب ۸۷ رای از ۱۴۹ رای ماخوذه، به عنوان عضو هیات رئیسه این اتاق انتخاب شد.
نوبت دوم مجمع عمومی عادی بطور فوقالعاده اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با دستور جلسه انتخاب اعضای هیات رئیسه و بازرسان اصلی و علیالبدل این اتاق، روز دوشنبه ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۳ در محل سالن جلسات طبقه هشتم اتاق ایران برگزار شد.
شاهین جوانمردی، قائم مقام و نائب رئیس هیات مدیره شرکت فناپ تک، در انتخابات هیات رئیسه شرکت کرده و با کسب ۸۷ رای از ۱۴۹ رای ماخوذه، به عنوان عضو هیات رئیسه این اتاق انتخاب شد.
شایان ذکر است شرکت فناپ تک از شرکتهای عضو سندیکای صنعت برق ایران است.
فناپتک (پرداخت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان اروند) اولین شرکت تولید کننده پایانه فروش (POS) در ایران است. این شرکت از سال ۱۳۹۴ با هدف کارآفرینی در خرمشهر اولین محصول تولیدی خود را به بازار عرضه کرده است و هم اکنون با ماموریت ارائه محصولات و راهکارهای نوآورانه مبتنی بر تجهیزات سخت افزاری را در جهت توسعه زندگی هوشمند در زمینه طراحی و تولید سختافزار/راهکارهای بانکی و پرداختی، تولید قطعات یدکی دستگاههای کارتخوان، تعمیر و نوسازی کارتخوانهای بانکی، تولید رول کاغذ حرارتی فعالیت دارد، به تازگی نیز حوزه کاری خود را به تولید باتری و UPS گسترش داده است.
فناپتک که در زمینه طراحی و تولید سختافزار/راهکارهای بانکی و پرداختی، تولید قطعات یدکی دستگاههای کارتخوان، تولید رول کاغذ حرارتی و خدمات پس از فروش دستگاههای کارتخوان فعالیت دارد، حوزه کاری خود را به تولید باتری و UPS گسترش داده است.
حوزه های اصلی فعالیت شرکت به این شرح است:
• تولید تجهیزات پرداخت (انواع کارتخوان، پینپد و …)
• تولید تجهیزات بانکی (انواع کیوسک کارت هدیه، کیوسک کارت هدیه و..)
• تولید انواع کیوسکهای خدماتی (رستورانی، بیمارستانی، هتلی..)
• تولید رول کاغذ حرارتی
• تولید انواع باطری و یوپی اس (از سال ۹۸)
با توجه به این که عراق به عنوان مهمترین مقصد صادراتی و شریک تجاری ایران محسوب میشود، عضویت در این اتاق از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از بین رفتن زیرساختهای این کشور طی جنگ های متمادی، نیاز عراق را به تجهیزات و خدمات مهندسی دوچندان کرده است، این مسئله موجب شده است تا صادرات به عراق روزبهروز موردتوجه تعداد بیشتری از شرکت های ایرانی قرار گیرد و ارزآوری بسیاری برای کشور عزیزمان ایران به همراه داشته باشد.
اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق، با تکیه بر دانش و تجارب اعضا، می تواند در رفع موانع بازرگانی نقش مهمی ایفا کرده و در راستای توسعه صادرات به کشور عراق، به بخش خصوصی کمک شایانی نماید. حضور مهندس جوانمردی، بدون شک می تواند در راهگشایی صادرات محصولات حوزه دانش بنیان، دیجیتال و فناوری ارتباطات و اطلاعات کمک به سزایی نماید.