رئیس هیات مدیره سندیکای برق اصفهان گفت: ما باید به طور متوازن در چهار مورد احداث نیروگاه و همزمان توسعه شبکه موجود برای اتصال این حجم از تولید برق و پایداری، اصلاح اقتصاد برق و بهینهسازی تجهیزات برق و تجهیزات صنعت گام برداریم.
احمدرضا صافی، رئیس هیات مدیره سندیکای برق اصفهان در همایش تشریح بازار صرفهجویی برق در بورس انرژی و آشنایی با تجهیزات و قوانین نیروگاههای تجدیدپذیر، با بیان آنکه امروز مشکل نیروگاهی ما برای تولید برق موردنیاز صنعت مربوط به عدم تأمین سوخت نیروگاهی است، اعلام کرد: در حال حاضر ۱۲ هزار مگاوات ظرفیت تولید نیروگاههای ما به دلیلعدم تأمین سوخت از مدار خارج شده است. متأسفانه، شرایط دسترسی به سوخت اضطراری برای نیروگاهها مطلوب نیست. همچنین، برخی از نیروگاههای شمالی کشور در محدودیت تأمین سوخت هستند. ضمن آنکه وضعیت در زمینه گاز نیز به همین صورت است.
او، یکی از آفات درگیر صنعت برق را دولتی بودن این صنعت و تصمیمات نادرست از سوی دولت اعلام کرد و در صحبت از بخشنامه تعرفه ۲۰ برابری برق برای صنعت در مهرماه و التهاباتی که متوجه صنعت شد، اظهار کرد: زمانی دیماند برق را به صنایع فروختهایم و امروز اعلام میشود که صنعت ۸۰ درصد برق خود را از طریق احداث نیروگاه خورشیدی تأمین کند و سرانجام به جایی میرسیم که متوجه اشتباهات و تصمیمات ناآگاهانه میشویم.
رئیس هیات مدیره سندیکای برق اصفهان در بیان مشکلات صاحبان صنایع از جمله عقبافتادگی حقوق، هزینههای بیمه، گمرک و ثبت سفارش، مالیات، بدهی بانک و موارد دیگری که صنعت را احاطه کردهاند، گفت: ما نیاز به اصلاح اقتصاد برق داریم. بدون خروج دولت از بخش تولید و توزیع برق و اصلاح اقتصاد برق، راهکار دیگری نداریم.
صافی با اذعان به ایجاد بیاعتمادی صنایع نسبت به وزارت نیرو افزود: ما باید به طور متوازن در چهار مورد احداث نیروگاه و همزمان توسعه شبکه موجود برای اتصال این حجم از تولید برق و پایداری، اصلاح اقتصاد برق و بهینهسازی تجهیزات برق و تجهیزات صنعت گام برداریم. همچنین، طبق رویکرد واقعگرایانه و مباحث کارشناسی شده به مسئولان اطلاعرسانی و انعکاس موضوعات انجام شود.
صافی تعرفه منطقهای برق را آسیب دیگری در مقابل رعایت الگوی مصرف دانست و گفت: زمانی که تا هزار کیلوواتساعت برق مصرفی مناطق گرمسیر و خانگی فقط ۶۰ هزار تومان و با ملاحظات منطقهای محاسبه میگردد، تشویق به مصرف خانگی و تهدیدی برای برق صنایع و تولید را رقم زدهایم.
او با استناد به تحقیقات مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی اصفهان، میزان خسارت قطعی برق به ازای هر کیلوواتساعت را ۲ دلار اعلام کرد و گفت: لازم است ما برای حل مشکل ورود کنیم.