صنعت برق صنعتی درون زا و برون گراست

نائب رئیس سندیکای صنعت برق ایران گفت: صنعت برق امروز جزء صنایع پیشرو در کشور محسوب می شود و توانسته فعل اقتصاد مقاومتی یعنی صنعت درون زا و برون گرا را به خوبی صرف کند.
صنعت برق صنعتی درون زا و برون گراست
امتیاز دهید :
نائب رئیس سندیکای صنعت برق ایران گفت: صنعت برق امروز جزء صنایع پیشرو در کشور محسوب می شود و توانسته فعل اقتصاد مقاومتی یعنی صنعت درون زا و برون گرا را به خوبی صرف کند.
«پیام باقری» در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود: کشور امروز در حوزه برق از توانمندی های بسیاربالایی برخوردار است.
وی اظهارداشت: ایران در حال حاضر به لحاظ ظرفیت منصوبه نیروگاهی در منطقه رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
نائب رئیس سندیکای صنعت برق ایران گفت: عمده برق تولیدی کشور متکی به نیروگاه های حرارتی و سوخت های فسیلی است.

وی در ادامه افزود: بیش از ۸۵ درصد نیروگاه های برق کشور از این دست هستند البته خیلی هم غیر منطقی نیست به لحاظ اینکه ایران از بضاعت قابل توجهی در حوزه بهره مندی از سوخت های فسیلی مانند نفت و گاز برخوردار است.
باقری اظهارداشت: عمده نیروگاه های کشور پایه گاز سوز هستند چون کشور از نعمت وافر گاز بهره مند است.
وی ادامه داد: قیمت این فرآورده در کشور قیمت ارزانی است بنابراین برقی هم که متکی با گاز تولید می شود برق به نسبت ارزانی است و هم اینکه محدودیتی به لحاظ خوراک نیروگاه ها از این بابت وجود ندارد.

نائب رئیس سندیکای صنعت برق ایران گفت: سیستان و بلوچستان پهناورترین استان کشور است و همینطور مرز مشترک طولانی با کشورهای همجوار از جمله پاکستان و افغانستان دارد.
وی افزود: این دو کشور به لحاظ تامین انرژی برق با کمبودهای جدی مواجه بوده به نحوی که ساعات قابل توجهی از شبانه روز از نعمت برق بی بهره هستند.
باقری اظهارداشت: سیستان و بلوچستان به لحاظ وسعت و پهناوری که دارد امروز جایگاه تعداد قابل توجهی از نیروگاه های کشور است.

وی ادامه داد: شبکه برق کشور شبکه پیوسته است به این معنی که تمامی استان های کشور فارغ از اینکه چه تعداد نیروگاه در استانی وجود داشته باشد همه از طریق خطوط انتقال نیرو به یکدیگر پیوسته هستند بنابراین کمبود برق در استان خاصی احساس نمی شود و در ضمن ظرفیت صادرات برق از هر مرزی و کریدوری امکان پذیر است.
نائب رئیس سندیکای صنعت برق ایران گفت: استان سیستان و بلوچستان پهنه وسیعی از کشور را در اختیار دارد و همینطور بضاعت و ظرفیت بسیار بالایی به خصوص در حوزه انرژی های تجدید پذیر مانند بادی و خورشیدی برخوردار است.
وی افزود: امکان اینکه ایران از نزدیک ترین مسیر انرژی برق را از طریق خطوط انتقال بتواند به همسایگان خود صادر کند از این استان وجود دارد.

باقری یادآورشد: متاسفانه از این ظرفیت متناسب با تقاضا موجود استفاده نشده به عبارتی برقی که به کشورها همسایه صادر می شود اعداد قابل توجهی نیست.

لینک کوتاه گفتگو :
http://www.ieis.ir/fa/article/1067/?l



ارسال نظر
captcha
ارسال نظر
captcha
ارسال نظر

فصلنامه ستبران

آرشیو

طراحی سایت از پارسیان مهر

© تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به سندیکای صنعت برق ایران است.