روسای اتاقهای بازرگانی ایلام، ارومیه، شهرکرد و همدان با اشاره به کمکهای قابل توجه ارسال شده از سوی اتاق تهران، اتاق ایران و کمپین نفس، از تلاش بیچشمداشت فعالان بخش خصوصی و بنگاههای اقتصادی استانهایشان در کمک به مهار کرونا گفتند.
بخش خصوصی با محوریت اتاق بازرگانی تهران، از ابتدای ورود ویروس کرونا به کشور و خطر همهگیری این ویروس، با برنامهریزی مدون روی تامین کالاهای مورد نیاز در بیمارستانها و مراکز درمانی برای کادر درمان و همچنین مبتلایان، تمرکز کرده است. کمپین نفس متشکل از فعالان بخش خصوصی، اتاقهای بازرگانی تهران و ایران، نقش قابل توجهی در تامین این کالا با استفاده از مشارکت فعالان بخش خصوصی، خطوط تولید بنگاهها، واردات از خارج و حتی کمکهای نقدی سعی در ایفای مسئولیت اجتماعی خود را برای کنترل و مهار کرونا کردند.
در این راستا اتاق تهران نیز علاوه بر تامین کالاهای مورد نیاز، ارسال و توزیع اقلام بهداشتی و محافظتی را نیز برعهده گرفته و به بیش از 200 بیمارستان در 26 استان کشور تجهیزاتی مانند گان، اورآل، ست کامل محافظتی، انواع ماسک و دستکش، محافظ صورت، عینک، مواد ضدعفونیکننده دست و سطوح، ونتیلاتور، تبسنج، کپسول اکسیژن، و ... ارسال کرده است. این کالاها با کمک اتاقهای بازرگانی استانها و هماهنگی دانشگاههای علوم پزشکی توزیع میشود.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایلام، از ارسال اقلام و تجهیزات پزشکی تامین شده توسط اتاق تهران، اتاق ایران و کمپین نفس به این استان خبر داد و تصریح کرد که برای توزیع بهینه این تجهیزات در سطح بیمارستانها و مراکز درمانی استان، جلسات و هماهنگیها با دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام و ستاد مقابله با کرونا در استان برگزار شده است.
شعبان فروتن با بیان اینکه در استان ایلام، کارخانه و کارگاههای تولیدی مواد ضدعفونیکننده و بهداشتی وجود ندارد، تخصیص کمکهای نقدی و تجهیزاتی از سوی اتاق تهران به این استان برای مقابله با ویروس کرونا را حیاتی دانست و یادآور شد که کمکهای ارسالی با نظارت اتاق بازرگانی ایلام در سطح مراکز درمانی این استان توزیع خواهد شد.
همچنین حسن انتظار، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه، نیز از جمعآوری کمکهای نقدی به میزان یک میلیارد تومان از سوی فعالان اقتصادی و کارآفرینان استان آذربایجانغربی برای تامین نیازهای فوریتی درمانی مقابله با کرونا در این استان خبر داد و با یادآوری اینکه از سوی اتاق تهران و اتاق ایران نیز کمک نقدی برای این استان درنظر گرفته شدهاست، تصریح کرد که اقلام و تجهیزات درمانی مقابله با کرونا با نظارت اتاق ارومیه و هدایت دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در میان مراکز درمانی معین توزیع خواهد شد.
آیت الهاحمدی، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرکرد، نیز تصریح کرد که بخشی از اقلام پزشکی تخصیص داده شده از سوی اتاق بازرگانی تهران و کمپین نفس طی روزهای گذشته به استان چهارمحال و بختیاری ارسال و با نظارت اتاق شهرکرد در اختیار دانشگاه علومپزشکی این استان برای توزیع در مراکز درمانی معین قرار گرفت.
وی همچنین از وینتیلاتور، دماسنجهای دیجیتال و ماسک N95 به عنوان اقلام فوری و موردنیاز جدی مراکز درمانی معین مقابله با کرونا در استان چهارمحال و بختیاری نام برد و افزود: طی روزهای پایانی سال گذشته، نزدیک به 7000 قلم تجهیزات پزشکی ضروری با کمک اتاقهای تهران و ایران و کمپین نفس، از سوی اتاق شهرکرد به دانشگاه علومپزشکی استان اهدا شد و طبق برنامهریزی صورت گرفته، با هدایت این دانشگاه بخش عمدهای از اقلام و تجهیزات پزشکی اهدایی اتاق بازرگانی نیز به زودی در میان 12 بیمارستان این استان توزیع خواهد شد.
علیاصغر زبردست، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان، نیز ارسال فهرست اقلام موردنیاز درمانی بیمارستانهای این استان به اتاق تهران، اتاق ایران و کمپین نفس خبر داد و یادآور شد که بخش عمدهای از تجهیزات پزشکی مقابله با کرونا از سوی اتاق تهران تهیه و به زودی به استان همدان ارسال خواهد شد.
وی همچنین از تجهیز خط تولید مواد ضدعفونیکننده برخی از کارخانههای مستقر در استان همدان برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد و افزود: در حال حاضر تنها واحد تولیدی مواد اولیه گان در ایران که در ملایر مستقر است، به طور شبانهروزی در حال تولید و ارسال مواد اولیه به کارخانههای تولیدی گان در سطح کشور است.