جلسه نمایندگان هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران با مدیران و معاونان سازمان تامین اجتماعی در ساختمان مرکزی این سازمان برگزار و موضوعات مورد پیگیری سندیکا بررسی شد.
جلسه نمایندگان هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران با مدیران و معاونان سازمان تامین اجتماعی اواخر فروردین 1401 در ساختمان مرکزی این سازمان برگزار و موضوعات مورد پیگیری سندیکا بررسی شد. در این جلسه مهدی مسائلی دبیر، هادی فقیه زاده عضو هیات مدیره و مهناز علی آبادی از کمیته مالی و بانکی سندیکا و همچنین عمران نعیمی مدیرکل دفتر امور حقوقی و دعاوی تامیناجتماعی، اسماعیلزاده مدیرکل اداره وصول حق بیمه، احمد اسفندیاری معاون فرهنگی و امور استانها و مهرداد قریب معاون بیمهای سازمان حضور داشتند.
در ابتدای جلسه گزارشی از روند پیگیری مشکلات بیمهای شرکتهای عضو سندیکا که از سال 98 آغاز شده، ارائه شد و موضوعاتی که در دستور کار سندیکا قرار دارد، مطرح شد.
در این جلسه تاکید شد که مدیران سازمان تامین اجتماعی بر پاسخگویی متمرکز شده اند، در مورد مکاتبات سندیکا هم اعلام شد که هر مکاتبه سندیکا با این سازمان ظرف مدت یک ماه پاسخ داده خواهد شد.
در بخش بعدی جلسه اعلام شد که سازمان تامین اجتماعی به منظور ایجاد وحدت رویه برای شعب آموزشهایی در نظر گرفته است. بنا شد آموزش شعبه هایی که شرکتهای سندیکا در مراجعه به آنها با عملکرد قابل قبولی مواجه نشدند، در اولویت آموزش قرار بگیرد.
در ادامه اعلام شد که درخواست ضریب بیمه مقطوع 4 درصد برای قراردادهای PC و EPC صنعت برق، بیست و یکم فروردین سال جاری با امضای مدیرعامل سازمان به هیات امنای تامین اجتماعی ارسال شده و برای تحقق سریعتر آن نامه وزارت نیرو یا توانیر لازم است.
در دستور کار قرار گرفتن سامانه تعیین ضریب حق بیمه هوشمند قراردادها محور بعدی جلسه بود که با فعالیت این سامانه دستگاههای اجرایی قرارداد خام را در سامانه بارگذاری میکنند و حق بیمه آنها در روز برگزاری مناقصه معلوم است. با اجرایی شدن این سامانه، ضریب حق بیمه از مکانیزم ابهامی خارج و شفاف خواهد شد.
در ادامه نمایندگان سازمان تامین اجتماعی گزارشی از رسیدگیهای هیاتهای بدوی و تجدیدنظر ارائه و اعلام کردند که زمان این رسیدگیها به 35 روز رسیده است. نتیجه رسیدگیها نیز به این صورت بوده که 57 درصد به نفع کارفرما، 11 درصد به مرحله حسابرسی رسیده و در الباقی حکم سازمان تایید شده و به ضرر کارفرما بوده است.
همچنین اعلام شد که ضریب بیمه مقطوع با موافقت توانیر به وزارت نیرو ارسال شده است، این ضریب مقطوع به نفع کارفرمایان، واگذارندگان کار و سازمان تامین اجتماعی خواهد بود، این نفع سه جانبه بسیار ارزشمند است.
در بخش پایانی جلسه تاکید شد که تعامل بین سازمان تامین اجتماعی و شرکای اجتماعی خود که فعالان صنعت برق نیز بخشی از این شرکا هستند، باید دو سویه و دوستانه باشد چرا که منافع متقابل بین طرفین وجود دارد و تعامل دو طرفه است که این منافع را تامین میکند.