شرکتهای فعال در حوزه صادرات و واردات و حتی مجموعههای سازنده یا پیمانکاری که نسبت به واردات ماشین آلات صنعتی اقدام میکنند، باید کلیه اقدامات و فعالیتهای خود را بر اساس دستورالعملهای سامانه جامع تجارت برنامهریزی و پیگیری کنند.
شرکتهای فعال در حوزه صادرات و واردات و حتی مجموعههای سازنده یا پیمانکاری که نسبت به واردات ماشین آلات صنعتی اقدام میکنند، باید کلیه اقدامات و فعالیتهای خود را بر اساس دستورالعملهای سامانه جامع تجارت برنامه ریزی و پیگیری کنند.
مهدی مسائلی دبیر سندیکای صنعت برق ایران با تاکید بر این موضوع، تصریح کرد: سندیکا در طول ماههای اخیر بارها در خصوص ضرورت هماهنگ شدن شرکتها با سامانه جامع تجارت در حوزه مبادلات تجاری و اقتصادیشان اطلاعرسانی و تاکید کرده است که این سامانه به بسیاری از سازمانها و نهادهای کلیدی مانند بیمه، مالیات، گمرک و ... متصل است و بدون ثبت دقیق اطلاعات در این سامانه، قطعا با مشکلاتی مواجه خواهند شد.
وی در ادامه به اقدامات سندیکا برای پیگیری مشکلات و چالشهای شرکتها از مسیر میز خدمت وزارت صمت در سندیکا اشاره کرد و افزود: اعضای سندیکا میتوانند در صورت بروز هر گونه مشکلی در ارتباط با سامانه، این مساله را به صورت مکتوب به سندیکا اطلاع دهند تا از مسیر میز خدمت پیگیری و دنبال شود.
مسائلی همچنین تعدد اطلاعرسانیهای صورت گرفته در زمینه ظرفیتهای سامانه جامع تجارت از مسیر رسانههای سندیکا را یادآور شد و خاطرنشان کرد: سندیکا پیش از این موضوعاتی مانند دستورالعمل ثبت مصارف پروانههای صادراتی، لزوم و نحوه ثبت برنامه تولید واحدهای تولیدی طی سال ۱۴۰۳ در سامانه، ضرورتهای درج آمار تولید ماهانه در این سامانه، بخشنامه بانک مرکزی در خصوص ویریش سفارش در سامانه مذکور و همچنین نحوه ثبت درخواست استثنا از شروط تمدید کارت بازرگانی در سامانه جامع تجارت را از طریق رسانههای خود به شکل گسترده منتشر کرده بود.
اخبار یاد شده را میتوانید از لینکهای زیر دریافت کنید:
http://www.ieis.ir/fa/news/8305/?l
http://www.ieis.ir/fa/news/8372/?l
http://www.ieis.ir/fa/news/8416/?l
http://www.ieis.ir/fa/news/8437/?l
http://www.ieis.ir/fa/news/8497/?l
http://www.ieis.ir/fa/news/8552/?l