تحقق اولین پوشش سراسری اینترنت اشیاء در کشور؛

قرارداد همکاری بین شرکت‌های مکو و مخابرات ایران امضا شد

شرکت‌های برق و کنترل مپنا (مکو) و مخابرات ایران در راستای توسعه زیرساخت‌های اینترنت اشیاء (IoT) در کشور، قراردادی برای استقرار سکوی جامع اینترنت اشیاء و پوشش کشوری فناوری LoRaWAN امضا کردند.
 قرارداد همکاری بین شرکت‌های مکو و مخابرات ایران امضا شد
تاریخ : ۱۴۰۳/۱۰/۱۲

به گزارش سندیکای صنعت برق ایران به نقل از روابط عمومی و توسعه برند مکو، شرکت‌های برق و کنترل مپنا (مکو) و مخابرات ایران در راستای توسعه زیرساخت‌های اینترنت اشیاء (IoT) در کشور، قراردادی برای استقرار سکوی جامع اینترنت اشیاء و پوشش کشوری فناوری LoRaWAN  امضا کردند. این قرارداد در سومین روز از بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام ۱۴۰۳ با حضور مدیران عامل دو شرکت به امضا رسید و گام بلندی برای تحقق تحول دیجیتال در صنایع مختلف کشور محسوب می‌شود.

به موجب این قرارداد، که نشان از همکاری استراتژیک در حوزه هوشمندسازی و اینترنت اشیاء دارد، استان البرز به دلیل وجود صنایع مهم و کلیدی، مرکزیت دفتر انقلاب چهارم صنعتی مخابرات، محل قرارگیری کارخانجات گروه مپنا و موقعیت جغرافیایی مناسب به عنوان اولین استان برای اجرای این پروژه انتخاب شد و انتظار می‌رود بستری برای رشد فناوری‌های نوین در سراسر کشور فراهم کند.

همچنین، حسگرهای اینترنت اشیاء در فناوری‌های مختلف می‌توانند به صورت اختصاصی به پلتفرم MAPNA MIND در فضای ابری مخابرات ایران متصل شده و داده‌های آن‌ها از پروتکلهای اینترنت اشیا بر روی پلتفرم بومی MAPNA MIND منتقل شده و پردازش شود.

در حاشیه امضای این قرارداد، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به اهمیت این پروژه گفت: سرویس جدید آیوتل، یکی از خدمات ابری مخابرات (ابرما)، بستری برای ارائه خدمات IoT به مشترکین نهایی، صنایع و کسب‌وکارهای تجاری فراهم می‌کند. 

 

محمد جعفرپور ادامه داد: این قرارداد، نقشی کلیدی در پیشرفت صنعت IoT  کشور ایفا خواهد کرد.

مدیرعامل مکو نیز اذعان کرد: در این قرارداد مدیریت، نگهداری و پایش شبکه فوق بر عهده سکوی مپنامایند شرکت مکو می‌باشد.

محمدحسین رفان با اشاره به این موضوع که سکوی مپنامایند یک سکوی افقی اینترنت اشیاء است، گفت: سکوی مپنامایند به صورت کامل این شبکه و سایر تجهیزات اینترنت اشیاء را در قالب معماری ابری پوشش می‌دهد. 

از مزایای این قرارداد، می‌توان به توسعه فضای مناسب برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها، ارائه خدمات پیشرفته در حوزه‌های کشاورزی هوشمند، شهر و خانه هوشمند، مدیریت انرژی و تولید هوشمند و گسترش دسترسی به تکنولوژی‌های جهانی در صنایع مختلف اشاره کرد. همچنین این سیستم می‌تواند انقلابی در شهر هوشمند، خانه و سازمان هوشمند، حمل نقل هوشمند، کشاورزی هوشمند، صنایع هوشمند و از همه مهتر مدیریت انرژی هوشمند ایجاد کند. 



امتیاز دهید :


ارسال نظر
captcha
ارسال نظر
captcha
ارسال نظر

فصلنامه ستبران

آرشیو

طراحی سایت از پارسیان مهر

© تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به سندیکای صنعت برق ایران است.