برای نخستین بار در ایران رویداد بین‌المللی استارتاپ ویکند صنعت برق در تبریز برگزار می شود

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌شرقی گفت: نخستین رویداد بین‌المللی استارتاپ ویکند صنعت برق کشور، سوم اردیبهشت ماه سال آینده در تبریز برگزار می‌شود.
برای نخستین بار در ایران رویداد بین‌المللی استارتاپ ویکند صنعت برق در تبریز برگزار می شود
تاریخ : ۱۳۹۸/۱۲/۰۶
اکبر فرج نیا روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: این رویداد در محورهای کاهش انرژی در اوج مصرف، تحول طرح های دیجیتال در صنعت برق و مدیریت مصرف انرژی با همکاری مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز برگزار می شود.  

وی افزود: مهلت ارسال ایده ها و طرح ها به دبیرخانه این رویداد بین المللی هشتم اسفند ماه امسال تعیین شده و نتایج اولیه آن نیز توسط هیات داوران سیزدهم همین ماه اعلام می شود.  

فرج نیا ادامه داد: متخصصان و علاقمندان برای شرکت در این رویداد می توانند طرح های خود را به نشانی دانشگاه تبریز، مرکز رشد و نوآوری دانشگاه، ساختمان نوآوری، اتاق پنج یا نشانی اینترنتی www.eaedc.ir یا www.plme.ir ارسال و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره  ۰۴۱- ۳۳۳۹۲۹۹۲ تماس بگیرند.  

وی یادآوری کرد: به سه طرح اول تا سوم این رویداد پس از داوری به ترتیب ۱۵، ۱۰ و ۸ میلیون تومان جایزه اهدا و قراردادهایی به ترتیب به ارزش ۱۵۰، ۱۰۰ و ۸۰ میلیون تومان با برندگان منعقد می شود.  

وی همچنین با اشاره به اینکه با افزایش نسبی دما در فصل گرما در ساعات اوج مصرف( ۱۲ ظهر تا ۱۷ عصر) تامین مطمئن پایدار در کل کشور برای مشترکان با محدودیت همراه می شود و ۲۰ تا ۳۰ درصد مصرف اتفاق می افتد، گفت: بر این اساس طرح هایی که در این خصوص بتوانند تحول ایجاد کنند، در دبیرخانه پذیرفته می شوند.  

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: امسال ۴.۵ میلیارد تومان به عنوان مشوق های همکاری بخش صنعت با بخش انرژی در قالب تهاتر با هزینه های مصرفی آنان پرداخت شد.

وی اظهار کرد: ۴۰ تا ۵۰ درصد مشترکان برق، خانوارها هستند که امکان عقد قرارداد برای کاهش مصرف برق با آنان وجود ندارد.  

فرج نیا گفت: بر این اساس شرکت های ایده پرداز و تکنولوژی های ارایه شده توسط آنها می تواند شرکت های برق را به سمت مدیریت در اوج مصرف هدایت کند و در واقع هدف اصلی این رویداد استارتاپ بین المللی همین است.

۲۰۰ تفاهم نامه علمی دانشگاه تبریز با دانشگاه های جهان  

معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه تبریز نیز در این نشست گفت: تا کنون ۱۹ طرح به دبیرخانه رویداد بین المللی استارتاپ ویکند صنعت برق ارسال شده است.  

اصغر عسگری همچنین با اشاره به اینکه ظرفیت ارتباطات بین الملل دانشگاه تبریز بالاست، ادامه داد: علم تحریم شدنی نیست بر این اساس دانشگاه در برگزاری این رویداد بین المللی نقش خود را ایفا می کند.  

وی افزود: اکنون دانشگاه تبریز ۲۰۰ تفاهم نامه علمی با دانشگاه های مختلف دنیا دارد، چون هیچ حوزه ای بدون ارتباط، تحقیق و پژوهش توسعه نمی یابد.  

 
 

امتیاز دهید :


ارسال نظر
captcha
ارسال نظر
captcha
ارسال نظر

فصلنامه ستبران

آرشیو

طراحی سایت از پارسیان مهر

© تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به سندیکای صنعت برق ایران است.