تصویر اقتصاد ایران در سال های پس از کنار گذاشته شدن نفت از ادبیات، مبادلات و سیستم های اقتصادی جهان چگونه است؟
افزایش حداقل دستمزد بدون شک به ایجاد افزایش قابل توجه در هزینهها و تورم منجر میشود در این میان، اما فقدان صداقت تصمیم سازان با این موضوع بیش از هر عامل دیگری آسیب رسان است.
مهدی مسائلی، عضو هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران با اشاره به تصویب حقوق و دستمزد کارگران در سال ۹۹ اظهار کرد: نرخ حقوق و دستمزد کارگران هر ساله با حضور نمایندگان بخش کارفرمایی، کارگری و دولت در شورای عالی کار بررسی و به تصویب میرسد.
گسترش جهانی و همهگیر کرونا، علاوه بر ابتلای صدها هزار نفر در دنیا، عملا ساختارهای اقتصادی جهان را تحت تاثیر قرار داده و میلیاردها دلار خسارت ایجاد کرده است.
میزان افزایش حقوق و دستمزد کارگران برای سال 99 پس از ماهها چانهزنی بین نمایندگان بخش کارفرمایی، کارگری و دولت تعیین شد.
صنعت برق ایران سال دشواری را پشت سر گذاشت و انتظار میرود سالی بسیار سختتر را پیش رو داشته باشد. سالی که گذشت، با سیل آغاز شد و در نهایت با ایپدمی کووید-۱۹ پایان یافت تا امسال آغازی مبهم و مه آلود را برای همه صنایع از جمله برق داشته باشد.
اپیدمی «کووید- ۱۹» این روزها شاید یکی از بزرگترین کابوسهای مردم دنیا باشد. کابوسی بیمرز، فراگیر و قدرتمند که بیتوجه به غنی و فقیر، توسعه یافته و جهان سومی یا آسیایی و اروپایی، آزادانه از مرز همه کشورها میگذرد.
کرونا ویروس به یک بحران جهانی تبدیل شده است. اگرچه همه کشورهای دنیا در سالهای پیش هم تجربه شیوع ویروسهای کشنده را داشتند، اما واقعیت این است که هرگز هیچ بیماری و ویروسی تا امروز چنین ابعاد گستردهای در سرتاسر جهان پیدا نکرده بود.
ویرانگری برخی از رخدادها ابعاد متعدد و متفاوتی دارد که درک کامل آنها شاید پس از بحران امکانپذیر باشد. آنچه امروز پیش روی کشور قرار دارد، بحرانی است که جان مردم را نشانه گرفته است.
صنعت برق ایران درحالحاضر با معضلی به نام قراردادهای راکد مواجه است که حل آن نیازمند ارادهای از طرف وزارت نیرو برای آزادسازی قدرت نهفته بخش فعال در این صنعت زیرساختی است.
طراحی سایت از پارسیان مهر
© تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به سندیکای صنعت برق ایران است.